Termofönster Sverige AB

Termofönster Sverige AB arbetar och har ett nära samarbete med dussintalet underleverantörer/tillverkare av fönster, dörrar (pvc/komposit, aluminium, trä) och isolerglas ute i Europa (Sverige, Tyskland, Polen, Belgien, Estland, Litauen), detta för att säkerställa hög leveransförmåga och hålla priserna på en låg och mycket konkurrenskraftig nivå utan att tumma på kvalitet.
Med hård styrning och kontroll på egna driftskostnader samt ett nära samarbete med dessa noga utvalda underleverantörer som också arbetar med strikt kostnadskontroll i produktion, låga kostnader för transporter och att sätta slutkunden i fokus så kan vi leverera högklassiga produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Prismässigt arbetar vi inte med att lägga på rejält på priset och sedan stoltsera med häftiga "unika rabatter" vilket är att vilseleda kunder, hos oss får du rätt pris direkt. Vi kan nu leverera allt från Sveriges "lägst pris/best performance" pvcfönster till det mest exklusiva inom Aluminiumdörrar, vi klarar leverera bra produkter oavsett er byggbudget. Testa oss!
Efter många års framgångsrikt arbete och kraftig tillväxt så bytte vi (dec 2015) bolagsform och blev aktiebolag. 

Termofönster Sverige AB
Kenny Nilsson (Ägare/VD)

Orgnr: 559034-5541
BG: 5055-6133
Swish: 123 219 91 98

e-post: info@termofonster.se
tfn: 073-0691533 (lämna meddelande om jag inte kan svara)
Vi kanske inte alltid kan svara i telefon, skicka gärna era offertförfrågningar/ funderingar i mail eller använd kontaktformulären på varje produktsida, så arbetar vi igenom dessa snarast möjligt. 
Elektroniskt visitkort:vCard

Kom gärna förbi och kika på våra högklassiga fönster och dörrar (boka tid).
Visningslokal (kartan): 
Sjövägen 8
746 32 Bålsta.

Gällande garantivillkor vid köp av fönster, dörrar och isolerglas. 
Vi erbjuder även tjänsten Värmekamerabesiktning (Termografi).   • Köp nu betala dina inköp nästa månad.
  • Räntefritt upp till 12 månader.
  • Delbetala upp till 36 månader.
  • Flera olika delbetala-alternativ.
  • Läs mer...