REYNAERS HI-FINITY

Det absolut bästa och snyggaste i skjutdörrar, när bara det absolut bästa duger...Njut av en obegränsad vy med ultimat prestanda!

Med supertunn design skapar Hi-Finity skjutdörr stora transparenta ytor med lätt, snyggt och elegant utseende.

Denna helt transparenta och lättillgängliga skjutdörr förlänger husets insida utomhus. Skjutdörrarna kan göras oerhört stora, systemets minimala profiler till trots, och tillåter Hi-Finity att klara av glasvikter på upp till 500 kg.

Styrka i kombination med hög energiprestanda och minimalistiskt utseende gör denna produkt till den bästa lösningen för lågenergihus med modern arkitektur.

Stora glasytor är mycket kompatibla med termisk effektivitet och med en varm känsla av komfort. Hi-Finity finns i en dubbel och trippelglas version som skapar en hög värmeisolerande lösning.

Nivån på kvaliteten bekräftas av dess Henry van de Velde-märkning. Denna märkning, som tilldelas produkter med särskild hänsyn till innovativ och estetisk kvalitet, delas ut av Design Flandern. För Hi-Finity understryker denna märkning de omsorgsfullt utformade och konstruerade detaljerna i denna nya dimension inom Reynaers Aluminiums utbud av skjutdörrar.
Möjlig med motorstyrning och fjärrkontroll.

Ni som letar efter det absolut bästa, det här är er skjutdörr...

Läs mer...