Om företaget

fönster från Termofönster AB

Termofönster Sverige AB

Med fokus att tillhandahålla mycket energieffektiva produkter, snygga och till låga priser.

Att investera i kvalitetsfönster och dörrar skall inte vara krångligt eller kännas oroligt, låt oss hjälpa er.
Då uppvärmning och nedkylning (ac) är en stor post i varje fastighets driftskostnader så är vår målsättning också att våra kunder alltid erbjuds energieffektiva lösningar anpassade för vårt klimat, ex 3-glas standard, välisolerade karmar och profiler.

Termofönster Sverige AB arbetar och har ett nära samarbete med dussintalet underleverantörer/tillverkare av fönster, dörrar (pvc/komposit, aluminium) och isolerglas ute i Europa (Sverige, Tyskland, Polen, Belgien, Estland, Lettland, Litauen), detta för att säkerställa hög leveransförmåga och hålla priserna på en låg och mycket konkurrenskraftig nivå utan att tumma på kvalitet.
Med hård styrning och kontroll på egna driftskostnader samt ett nära samarbete med dessa noga utvalda underleverantörer som också arbetar med strikt kostnadskontroll i produktion, låga kostnader för transporter och att sätta slutkunden i fokus så kan vi leverera högklassiga produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi kan även i Stockholmsområdet/Mälardalen erbjuda professionell montering av våra fönster, dörrar och glasprodukter, i övriga landet endast vid stora projekt.

Prismässigt arbetar vi inte med att lägga på rejält på priset och sedan stoltsera med häftiga ”unika rabatter” vilket är att vilseleda kunder, hos oss får du rätt pris direkt. Vi kan nu leverera allt från Sveriges ”lägst pris/best performance” pvc-fönster till bland det mest exklusiva inom Aluminiumdörrar, vi klarar leverera bra produkter oavsett er byggbudget. Testa oss!
Efter många års framgångsrikt arbete och kraftig tillväxt så bytte vi (dec 2015) bolagsform och blev aktiebolag.

betala med VISA eller Mastercard

Betala med ditt Visa/Mastercard.
(+3% Paysonavgift)
Skjudörr pvc

Frågor & svar

1. Monteringshjälp, kan vi få hjälp med monteringen av fönster?
Monteringshjälp?, Kring Stockholmsområdet kan vi även erbjuda professionell montering av fönster och dörrar. I övriga Sverige kan vi också erbjuda montering då endast större projekt.
2. Behöver alla fönster vara öppningsbara?
Fasta fönster klart billigare, viktigt minst ett fönster per rum skall vara öppningsbart för utrymning vid fara ex brand
3. Fråga om fönster
Vid risk för allvarliga skador i samband med olyckor så måste glas i vissa fall vara sk. personskyddade dvs härdade eller laminerade
4. Vid köp av inåtgående fönster med tilt/vädringsläge, behöver alla fönster ha tillt?
Normalt kan det räcka om ett fönster i ett rum har vädringsläge, resten kan ha vanlig sidhängning (blir en billigare total investering).