Blogg

Myter om fönsterputsning

I den här artikeln har vi slagit hål på 7 stycken vanliga myter om fönsterputsning. Till exempel att det inte skulle gå att rengöra sina fönster under vinterhalvåret.

Inspiration för julfina fönster

I den här artikel har vi därför tagit fram inspiration för hur du kan skapa en klassisk men stämningsfull julkänsla i ditt hem och samtidigt ta tillvara på dina fönster och glasdörrar.

Är det dags för nya fönster?

I den här artikeln har vi sammanställt en lista som du kan utgå ifrån och checka av det nuvarande skicket på dina fönster och kolla om det är dags för ett fönsterbyte.

Inspiration från unika svenska hem

Grand Designs Sverige har haft premiär och i det första avsnittet följer vi Ebbe och Ida som har en vision om ett drömhus där inomhus möter utomhus. Vi har inspirerats!

Skjutpartier i glas som dörralternativ

Står du inför valet att investera i ett par nya glaspartier till ditt hem? Läs vår sammanfattning om varför våra dörrar är fördelaktiga.

Köpa nya fönster – Undvik de vanliga misstagen

I den här artikeln har vi därför sammanställt en lista på några av de vanligaste misstagen som människor gör när de köper nya fönster.

Vanliga frågor och svar om glasdörrar och fönster

Hur ska man tänka om man är ute efter ett energismart alternativ? Varför får man kondens? Hur är inbrottssäkerheten? I den här artikeln har vi samlat vanliga frågor gällande glasdörrar och fönster. Se frågorna och läs svaren här!

Optimera mysfaktorn på din uteplats i höst

Fixa en mysig höstkänsla på din uteplats med några enkla råd och förläng utesäsongen ända fram tills det blir köldgrader!

Rengöring och underhåll av glasdörrar

I stort sett alla glasfönster och -dörrar kräver någon form av uppfräschning under året. I den här artikeln har vi samlat information för dig med funderingar gällande rengöring och underhåll av glasdörrar. Vilket rengöringsmedel för min dörr?

Uterum – Inspiration och trender

Uterummet har blivit en given plats för festligheter och umgänge – ett favoritutrymme för både stora och små med många bra användningsområden. Vi har samlat tips och trender, låt dig inspireras!